ImproInfini

понеделник, август 21, 2006

A different kind of a Method !!

Од времето на big beat-от! Од перидот на The Prodigy и на Propellerheads! Од она убаво време кога растев и кога за прв пат купив компакт диск! Тогаш кога не сваќав дека првиот ќе биде и најдобриот компакт диск што сум го купил во мојот живот! Компилацијата Urbal Beats што беше обележје на своето време и причина за се она што го слушав години потоа!!! Во времето кога се играше и кога се правеше музика на која навистина може да се збесне!!! Од некогаш кога турбофолкерот на трансот Tiesto не постоеше! Кога house-от не ги утупуваше работите!
Пред да се запознаам со нешто што се вика рок и алтернатива, пред тие депресивни текстови на светот да му дадат некоја посива боја! Од тоа време ви го претставувам првиот албум од култнотo американско дуо издаден на 26ти август 1997, Vegas by Crystal Method



Најди го некаде албумов и Start Tripping like I do! Be a High Roller со Cherry Twist во рака, и запомни, секогаш Keep Hope Alive затоа што таа секогаш is Comin' back оставајќи зад себе Vapor Trail од среќа! Знам дека си Jaded, знам дека She's your pusher и дека воопшто не е лесно! Но Now is the time, исфрли го тој Bad Stone од твојата душа и наједноставно................... GET BUSY CHILD!!!!!!!!!!!

2 коментари:

Објави коментар

Претплати се на Коментари на објава [Atom]

<< Дома